Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Informátor kožedělného průmyslu

Beneš Antonín, Kopča Jozef, Leška Arnošt, Vaculík Antonín, Sedláček Vlastimil

Informátor kožedělného průmyslu
česká příručka pro pracovníky kožedělného průmyslu a žákům odborných škol
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství technické literatury, Praha
Rok1970
Jazykčeský
EdiceKožedělná literatura
Ilustrátor,grafik,typografMorávek František
AnotaceNáklad 3700 výtisků. Vazbu a přebal navrhl František Morávek. Lektoroval: Ing. Rudolf Ferebauer. === POPIS DÍLA: Informativní část publikace seznamuje se současnou technickou a ekonomickou úrovní kožedělného průmyslu ve světě, s produkcí příslušných výrobních materiálů, podává přehled o produktivitě práce a vědeckovýzkumné základně v kožedělném průmyslu a pojednává o nárocích při projektování kožedělných podniků. Odborná část se zabývá pokroky v technologii na různých úsecích kožedělného průmyslu, novými surovinami, polotovary a pomocnými přípravky pro výrobu obuvi a galanterních výrobků a novinkami z automatizace v některých dílnách. Závěr je věnován využití samočinných počítačů ve výrobě a prodeji obuvi u nás a v zahraničí. - Kniha obsahuje 82 černobílých obrázků a 46 tabulek, hlavní kapitoly Současná technická a ekonomická úroveň kožedělného průmyslu, Kožedělný průmysl ve statistických tabulkách, Vědeckovýzkumná základna v kožedělném průmyslu, Projektování kožedělných závodů, Suroviny, materiály, technologie a technika koželužství, Suroviny, polotovary a pomocné přípravky pro výrobu obuvi a galanterních výrobků, Pokroky v technologii a technice výroby obuvi a galanterních výrobků, Šicí dílna, Spodkové dílna, Využití samočinného počítače ve výrobě a prodeji obuvi v ČSSR.
Vazba původní plátěná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno bílým písmem: A. Beneš INFORMÁTOR KOŽEDĚLNÉHO PRŮMYSLU, záložkou vevázaná bílá tkanice
Přebalano
Počet stran348
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, jen jemně roztřepené hrany přebalu
Velikost8° Oktáv malý
Hmotnost365 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK3666
KategorieTechnika a řemesla -> Obuvnictví
Technika a řemesla -> Ostatní
Učebnice SŠ -> Odborné – kožedělnictví
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis

popis a obsah str. 1

obsah str. 2, 3

obsah str. 4, 5

ukázka obrázku - Spodková koželužna n. p. Svit Otrokovice

Košík