Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Stíny nad Atlantidou

Frank J. Suzanne

Stíny nad Atlantidou
druhá kniha série Chloe a Cheftu - americký vědecko-fantastický román
Typkniha
VydavatelDomino, Ostrava
Rok2005
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografUrbiš Radek
AnotaceZ anglického originálu Shadows on the Aegean, vydaného nakladatelstvím Warner Books, New York 1998, přeložila Daniela Mičanová. Přebal navrhl Radek Urbiš. === POPIS DÍLA: Fantastický román se zajímavou zápletkou je zasazený do barvitě vykreslených reálií bájné Atlantidy těsně před jejím zánikem. Hlavní hrdinka Chloe se díky trhlině v čase ocitá v minulosti. Přenesla se do doby mýtů, kdy bohové obývali Aztlan, ostrovní říši v Egejském moři, kterou dnes známe jako Atlantidu. Chloe, uvězněná v těle proslulé věštkyně Sibylly, si uvědomuje, co celý národ čeká, avšak její prorocká slova nikdo neslyší. Kniha je druhou částí volné trilogie a postavou hlavní hrdinky navazuje na autorčinu prvotinu Odrazy v Nilu.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, laminovaná obálka, na hřbetu vazby napsáno bílým písmem: DOMINO STÍNY NAD ATLANTIDOU J. SUZANNE FRANK
Přebalano
Počet stran520
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost600 gramů
ISBN / ISSN80-7303-227-9
Objednávkový kódK3646
KategorieBeletrie -> Próza světová
Beletrie -> Sci-fi, fantastika
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis

o autorce

ukázka mapy AZTLAN

Košík