Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Fantom hlubin

Rollins James

Fantom hlubin
ohromující objev hluboko pod hladinou skrývá ničivé tajemství - americký vědecko-fantastický román
Typkniha
VydavatelBB art, Praha
Rok2009
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografFencl Bohumil
AnotaceZ anglického originálu Deep Fathom vydaného roku 2001 nakladatelstvím HarperTorch, přeložil Zdík Dušek. Grafická úprava Bohumil Fencl. === POPIS DÍLA: Thriller s prvky sci-fi se odehrává v Pacifiku, kde je v oblasti postižené přírodní katastrofou odkryto tajemství dávné civilizace. V den, kdy nastalo první zatmění Slunce na počátku 21. století, zasáhlo celé Tichomoří silné zemětřesení. Na cestě z ostrova Guam, kde se konal americko-čínský summit na nejvyšší úrovni, havaroval prezidentský letoun Air Force One. Na místo neštěstí je povolán Jack Kirkland, bývalý příslušník elitních jednotek SEAL, které opustil před dvanácti lety, když jako jediný z posádky přežil zkázu raketoplánu, v němž zahynula i jeho snoubenka. Nyní se jako majitel výzkumného a záchranného plavidla Deep Fathom a titanové miniponorky, pomáhající při hledání vraků potopených lodí, i se svým týmem vědců podílí na vyzvednutí černých skříněk a trosek letadla z mořského dna. Při pátrání nalezne v hloubce vysoký pilíř z čistého krystalu s vyrytými znaky. Podobný objev učiní nezávisle na něm kanadská antropoložka Karen Graceová se svou přítelkyní, japonskou profesorkou, u ostrova Jonaguni nedaleko Okinawy, kde ve dvou pyramidách, které se následkem zemětřesení vynořily z moře, narazí na podivné hieroglyfy a křišťálovou hvězdu. Nakonec spojí své síly a dešifrují záhadné znaky, které je přivedou na stopu obyvatel ztraceného kontinentu, jejichž varování by mohlo zabránit zkáze současného světa.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, ilustrovaná, na hřbetu a deskách vazby napsáno stříbrným písmem: JAMES ROLLINS FANTOM HLUBIN
Přebalano
Počet stran360
První vydáníne
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost570 gramů
ISBN / ISSN978-80-7381-481-6
Objednávkový kódK3380
KategorieBeletrie -> Sci-fi, fantastika
Beletrie -> Thrillery, bestsellery
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis

o autorovi

poděkování

Košík