Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Nový motocykl Čezeta

Nový motocykl Čezeta
125 ccm typ 453, 175 ccm typ 450, 250 ccm typ 455 - technický popis a jízdní návod se zvláštním zřetelem na obsluhu a udržování
Typkniha
VydavatelČeské závody motocyklové n. p., Strakonice
Rok1961
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografneuvedeno
AnotaceV. vydání. === POPIS DÍLA: Kniha obsahuje 57 černobílých obrázků, hlavní kapitoly Popis a návod k obsluze (Technické údaje, Popis motocyklu, Popis elektrického zařízení, Zajíždění nového stroje, Návod k obsluze, Čeho se nutno varovat), Údržba (Čištění stroje, Mazání stroje, Seřizování brzd, Pneumatiky, Napínání řetězu, Spojka a její seřízení, Karburátor JIKOV 2922 SB 12 a 2924 SB 14, Údržba elektrického zařízení, Dekarbonisace, Kontrola šroubů a matek), Demontáže a montáže bez speciálního nářadí (Vyjmutí předního kola, Vyjmutí zadního kola, Sejmutí krytu řetězu, Vyjmutí zadního řetězového kola, Výměna kuličkových ložisek kol, Demontáž hlavy a válce, Výměna pístních kroužků, Vyjmutí karburátoru, Demontáž spojky, Demontáž světlometu, Demontáž hlavy řízení a přední vidlice, Řidítka a otočná rukojeť, Sejmutí sedla, Demontáž nádrže na palivo, Sejmutí krytů, Nový teleskopický kapalinový tlumič zadního pérování, Zadní kyvná vidlice, Vyjmutí baterie, Demontáž spínací skříňky, Vyjmutí motoru z rámu, Sejmutí pravého a levého víka motoru), Tabulka poruch a jejich odstranění (Popis činnosti dvoudobého motoru, Seznam nářadí), Seznam obrázků.
Vazba původní brožovaná, ilustrovaná
Přebalne
Počet stran64
První vydáníne
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost105 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK3235
KategorieDoprava -> Auto-moto
Technika a řemesla -> Ostatní
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

obsah a seznam obrázků

úvod a ukázka obrázků

Technické údaje a Rozměry motocyklu

Košík