Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Marco Pantani - Muž v úniku

Ronchi Manuela, Josti Gianfranco

Marco Pantani - Muž v úniku
italská biografie odhalující zákulisí cyklistického byznysu
Typkniha
VydavatelTriton, Praha
Rok2007
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografBrtnická Dita, Navrátilová Markéta, Vos Cor
AnotaceZ italského originálu Un uomo in fuga vydaného nakladatelstvím RCS libri S.p.A., Milano přeložil Zdeněk Vrbík. Odborná spolupráce Kamil Hofman. Obálka Renata Brtnická. Fotografie Markéta Navrátilová a Cor Vos. === POPIS DÍLA: Autorkou životopisu cyklistické hvězdy Marca Pantaniho je jeho dlouholetá manažerka. Popisuje Pantaniho sportovní triumfy, ale také Marcovu závislost na kokainu, jeho depresivní povahu, tlak reklamy a médií a zákulisní praktiky špičkové cyklistiky. Kniha je čtivým svědectvím o sportovci, který zažil vrchol i pád. Autorka se podrobně věnuje popisu důležitých jednání šéfů závodních týmů, ale také Pantaniho osobnímu životu - dětství, partnerství, léčení ze závislosti i jeho posledním dnům života. - Kniha obsahuje 33 barevných fotografií na křídovém papíře.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, na hřbetu vazby napsáno černým písmem: Manuela Ronchi Gianfranco Josti Marco Pantani, záložkou vevázaná bílá tkanice
Přebalano
Počet stran246
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, nepoužíváno
Velikost8° Oktáv
Hmotnost445 gramů
ISBN / ISSN978-80-7254-992-4
Objednávkový kódK3155
KategorieBeletrie -> Životopisy, biografie, memoáry
Sport -> Ostatní
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

popis

o autorce

ukázka fotografií - Marco Pantani a Lance Amstrong

obsah

Košík