Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | ABC mladých techniků a přírodovědců - letecký speciál

Baudis Rudolf, Šorel Václav, Toufar Pavel, Čech Jan, Vychodil Petr, Kuník František, Pajer Miroslav, Loucký František

ABC mladých techniků a přírodovědců - letecký speciál
zimní speciál 88
Typkniha
VydavatelMladá fronta, Praha
Rok1988
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografKocourková Z., Holičová I., Novák Miloš, Velc Jaroslav, Malý Vladimír, Kobík František, Jukl Václav
AnotaceGrafická úprava Z. Kocourková a I. Holičová. Fotografie L-39 Albatrosu od Václava Jukla. Barevné kresby letadel od Jaroslava Velce. === POPIS DÍLA: Časopis obsahuje 4 vystřihovánky (Turbolet L 410 UVP, Vickers Supermarine Spitfire L. F. Mk. IXE, BH 33, házedlo MIG-15), komiks La Aviadora - Příběh Boženy Laglerové (první české pilotky) (napsal Rudolf Baudis, nakreslil Miloš Novák), komiks Nebeská rudá jízda (napsal Rudolf Baudis, nakreslil Vladimír Malý), komiks Operace Jericho (napsal Václav Šorel, nakreslil František Kobík), komiks Velký sen Václava Kadeřávka (nakreslil Miloš Novák), komiks První český letec (nakreslil Miloš Novák). Časopis obsahuje články od autorů Václav Šorel, Pavel Toufar, Jan Čech, Petr Vychodil, František Kuník, Miroslav Pajer, František Loucký: Úlet, Napřed byl padák a teprve potom letadla, Kdo byl prvním letcem, Warhawk, Československé letectví 1918-1988, Jak jsem honil (a dohonil) Boeing 747, Dobře utajené muzeum, Angličan, L-39 Albatros, Život, přátelé a letadla básníka Antoina, O dvou útocích na bitevní loď Bismarck, Prvenství, o které nikdo nestál, Jak jsem přišel o "Éčko", Okřídlené prvenství, Avia BH-3 s nákresem pro modeláře, Letov Š16 s nákresem pro modeláře, Avia B-534 s nákresem pro modeláře, Polikarpov I-16 s nákresem pro modeláře, petljakov Pe-2FT (B-32) s nákresem pro modeláře, De Havilland D.H. 98 Mosquito F.B. 6 s nákresem pro modeláře, Antonov AN-12 s nákresem pro modeláře, K-65 Čáp s nákresem pro modeláře, Z-50 LS s nákresem pro modeláře.
Vazba původní brožura sešitá drátěnou sponkou, ilustrovaná
Přebalne
Počet stran94
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost4° Kvart
Hmotnost350 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK2804
KategorieDobrodružná literatura -> Komiks
Doprava -> Letectví
Periodika -> Noviny a časopisy
Technika a řemesla -> Modelářství
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

ukázka vystřihovánek Vickers Sueprmarine Spitfire L. F. Mk. IXE

komiks La Aviodara

ukázka textu a obrázku

komiks Nebeská rudá jízda

ukázka textu a obrázku Letov Š16

Košík