Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Upozornění na zboží


Vaše jméno*
Váš email*
Email adresáta*
Váš vzkaz


Dufek Vladimír

Okrouhlé punčochové automaty
uspořádání a obsluha - česká příručka pro dělníky, mistry, techniky a žáky textilních škol
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství technické literatury, Praha
Rok1969
Jazykčeský
EdiceŘada textilní literatury - Technická minima textilního průmyslu - 35. svazek
Ilustrátor,grafik,typografKarásek Otakar, Hokrová Libuše
AnotaceObálku navrhl Otakar Karásek. Grafická úprava a technická redakce Libuše Hokrová. === POPIS DÍLA: Kniha popisuje uspořádání okrouhlých punčochových automatů a jejich technologii. Podává přehled materiálů zpracovávaných na okrouhlých automatech, pojednává o jejich přípravě k pletení, sortimentu výrobků, podrobně uvádí parametry, seřizování a obsluhu strojů naší výroby, srovnává je se zahraniční technikou a ekonomicky hodnotí výrobu punčoch na okrouhlých punčových automatech. Závěrem popisuje organizaci práce a opatření zajišťující bezpečnost a hygienu práce, novou techniku na 5. mezinárodní výstavě textilních strojů v Basileji roku 1967 (nejvýznamnější výrobci punčochových strojů - Bentley Engineering v Anglii, G. Billi v Itálii, Louis Degoisey ve Francii, Gottlieb Eppinger v NSR, Imrac v Itálii, Lonati v Itálii, Carl Merz v NSR, Moncenisio v Itálii, Moretta v Itálii, Samo v Itáli, Schubert & Salzer v NSR, Scott & Williams v USA, Textile Machine Works v USA, Západomoravské strojírny v Třebíči ve státě Československo). Je určena dělníkům, mistrům a technikům v pletařských závodech a jako doplňková studijní pomůcka žákům odborných textilních škol. - Kniha obsahuje 90 černobílých obrázků (z toho 4 na přílohách o rozměrech 26 x 16,5 cm), 17 tabulek.
Vazba původní brožovaná šitá nitěmi, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno černým písmem: VLADIMÍR DUFEK OKROUHLÉ PUNČOCHOVÉ AUTOMATY
Přebalne
Počet stran244
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, nepoužíváno
Velikost8° Oktáv malý
Hmotnost250 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK3700
KategorieTechnika a řemesla -> Řemesla
Technika a řemesla -> Textilnictví a oděvnictví
Učebnice SŠ -> Odborné – textil
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

obsah str. 1

obsah str. 2

úvod

ukázka textu a obrázku




Košík