Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Dotaz na zboží


Vaše jméno*
Váš email*
Váš dotaz*


Šilov Georgij Jevgen’jevič, Gurevič Boris Lazarevič

Integrál, míra a derivace - I
učebnice a příručka
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství technické literatury, Praha
Rok1968
Jazykčeský
EdiceTeoretická knižnice inženýra
Ilustrátor,grafik,typografSychra Metoděj, Vítová Vlasta
AnotaceNáklad 2700 výtisků. Z ruského originálu Integral, mera i proizvodnaja vydaného nakladatelstvím Hayka v Moskvě roku 1964 přeložil RNDr. Jan Navrátil. Přebal a vazbu navrhl Metoděj Sychra. Grafická úprava a technická redakce Vlasta Vítová. Odborně upravil doc. RNDr. Jiří Fábera, CSc. === POPIS DÍLA: Třída funkcí schopných lebesgueovské integrace je značně obsáhlá, zejména zahrnuje všechny funkce, užívané v praxi inženýra. Publikace je především určena posluchačům, absolventům-inženýrům a učitelům fakult elektrotechnických, jaderné a technické fyziky a matematicko-fyzikálních a dále pracovníkům, užívajícím moderních statistických a pravděpodobných metod. Zaujme každého vysokoškolsky kvalifikovaného technika, který si chce upřesnit své teoretické základy. - Kniha velmi přístupným způsobem informuje o moderní teorii integrálů a derivace, která je nezbytným matematickým základem teorie i aplikací matematické statistiky a počtu pravděpodobnosti. Předpokladem pro porozumnění výkladu je znalost matematiky v rozsahu čtyřsemestrálního kursu matematiky na vysokých školách technických.
Vazba původní plátěná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno modrým písmem: TKI G. E. Šilov - B. L. Gurevič Integrál, míra a derivace - I
Přebalano
Počet stran240
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, nepoužíváno
Velikost8° Oktáv
Hmotnost505 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK3718
KategoriePřírodní vědy -> Matematika a fyzika
Technika a řemesla -> Ostatní
Učebnice VŠ -> Fyzika
Učebnice VŠ -> Matematika
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis str. 1

popis str. 2

obsah str. 1

obsah str. 2, 3




Košík