Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Dotaz na zboží


Vaše jméno*
Váš email*
Váš dotaz*


Černý Václav, Janeba Břetislav, Teyssler Jiří

Parní kotle
česká monografie pro pracovníky konstrukčních, vývojových a projekčních kanceláří, technikům v elektrárnách, studentům průmyslových a vysokých škol
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství technické literatury, Praha
Rok1983
Jazykčeský
EdiceTechnický průvodce - 32. svazek, Česká matice technická - číslo 381 (ročník 88)
Ilustrátor,grafik,typografWick Karel
AnotaceNáklad 3200 výtisků. Lektorovali: Ing. Vlastimil Jirásek, Ing. Bohumil Urban CSc., Doc. Ing. Jan Karták CSc. Vazbu a přebal navrhl Karel Wick. === POPIS DÍLA: Průvodce obsahuje nejdůležitější vzorce a údaje pro výpočet a projektování parních i horkovodních kotlů. Poskytuje i informace o jejich regulaci a provozu. Je určen pracovníkům konstrukčních, vývojových a projekčních kanceláří, provozním technikům v elektrárnách a teplárnách, studentům průmyslových a vysokých škol. - Kniha obsahuje 511 černobílých obrázků, 133 tabulek, oboustranou přílohu o rozměrech 20 x 28 cm se schématy (Parní kotel s kombinovaným ohništěm na zemní plyn a topný olej ve dvoutahovém provedení s nuceným oběhem, Elektrárenský parní kotel s výtavným jednoprostorovým ohništěm a přirozenou cirkulací), hlavní kapitoly Předmluva, Přehled použitých symbolů a indexů, Úvod, Vlastnosti pracovních médií a základních surovin v provozu parních a horkovodních kotlů, Teoretické základy spalování, Spalovací zařízení, Výměníková část parního a horkovodního kotle s příslušenstvím, Tepelný výpočet kotle, Hydraulický výpočet kotle, Aerodynamický výpočet kotle, Pevnostní výpočet tlakových částí parních kotlů, Konstrukční materiály pro stavbu kotlů, Dynamika a regulace parních kotlů, Výroba, montáž a kontrolní zkoušky tlakového systému kotle, Provoz parních kotlů, Literatura, Rejstřík.
Vazba původní plátěná, na hřbetu vazby napsáno černým písmem: tp 32 V. Černý, B. Janeba, J. Teyssler - PARNÍ KOTLE
Přebalne
Počet stran864
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, nepoužíváno, chybí přebal a 1 oboustraná příloha
Velikost8° Oktáv
Hmotnost1060 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK3224
KategorieTechnika a řemesla -> Ostatní
Technika a řemesla -> Strojírenství a strojnictví
Učebnice SŠ -> Odborné – strojnictví
Učebnice VŠ -> Strojírenství
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

desky vazby

obsah str. 1

obsah str. 2, 3

obsah str. 4, 5

obsah str. 6, 7

obsah str. 8 a předmluva




Košík