Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Dotaz na zboží


Vaše jméno*
Váš email*
Váš dotaz*


Steklač Vojtěch

Mejdan na dálnici - Žlutý robert - Záhada Tiwi-wapu
3 české detektivní příběhy pro mládež ve věku 14 až 15 let
Typkniha
VydavatelMladá fronta, Praha
Rok1985
Jazykčeský
EdiceTřináct - 158. svazek
Ilustrátor,grafik,typografBorn Adolf, Kopřiva Milan, Svoboda Jiří
AnotaceI. vydání příběhu Mejdan na dálnici. II. vydání příběhů Žlutý robert, Záhada Tiwi-wapu. Ilustroval Adol Born. Přebal s použitím ilustrací Adolfa Borna, vazbu a grafickou úpravu navrhl Milan Kopřiva. Výtvarný redaktor Jiří Svoboda. === POPIS DÍLA: Spojení tří textů do jednoho svazku je dáno spíše dikcí jednotlivých próz než jejich tématikou. Mejdan na dálnici vyrůstá z reálného života, druhé dva příběhy pracují bohatěji s nadsázkou a s místy až burleskním uplatněním detektivního motivu, který je ovšem převáděn do poloparodické polohy. - Kniha obsahuje 3 celostránkové černobílé ilustrace a 8 černobílých ilustrací v textu od Adolfa Borna.
Vazba původní plátěná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno zlatým písmem: VOJTĚCH STEKLÁČ MEJDAN NA DÁLNICI, na deskách vazby napsáno zlatým písmem: MEJDAN NA DÁLNICI ŽLUTÝ ROBERT ZÁHADA TIWI-WAPU edice 13
Přebalano
Počet stran232
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný
Velikost8° Oktáv
Hmotnost310 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK2992
KategorieBeletrie -> Detektivky české a slovenské
Děti a mládež -> Beletrie (nad 10 let)
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis

ukázka textu




Košík