Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Kojotí stesk

Moore Christopher

Kojotí stesk
americký fantastický román o americkém podnikateli indiánského původu
Typkniha
VydavatelAlpress, Frýdek-Místek
Rok1998
Jazykčeský
EdiceKlokan
Ilustrátor,grafik,typografJanáček Zbyněk
AnotaceZ anglického originálu Coyote blue vydaného nakladatelstvím Avon Books, 1350 Avenue of the Americas, New York 10019, přeložila Soňa Tobiášová. Grafická úprava přebalu Zbyněk Janáček. === POPIS DÍLA: Fantasy román o americkém podnikateli indiánského původu, do jehož života zasáhne indiánská magie. Úspěšný podnikatel Sam Hunter se dvacet let pokouší uniknout své minulosti, prožité v rezervaci Vraních Indiánů. Náhle se však v jeho životě začnou dít podivné věci a dávná indiánská magie zvrátí jeho život, uvede ho do zmatku, nebezpečí a chaosu. Indiánský bůh Kojot mu umožní najít ženu jeho života, aby mu jí vzápětí vzal a ohrozil i samu jeho existenci. Román se snaží o konfrontaci západní a domorodé kultury a vrací se k základním hodnotám lidského života.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, ilustrovaná, na hřbetu a deskách vazby napsáno bílým písmem: Christopher Moore Kojotí stesk KLOKAN
Přebalano
Počet stran296
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost310 gramů
ISBN / ISSN80-7218-140-8
Objednávkový kódK3474
KategorieBeletrie -> Próza světová
Beletrie -> Sci-fi, fantastika
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

o autorovi

Košík