Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Smrtící nahota

Roberts Nora

Smrtící nahota
americký detektivní román situovaný do třetího tisíciletí
Typkniha
Vydavatelnakladatelství Columbus, Praha
Rok2000
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografBenešová Hana D.
AnotaceZ anglického originálu Naked in Death, vydaného nakladatelstvím Berkley Books v New Yorku roku 1995, přeložila Anna Příbková. Typografie Hana D. Benešová. === POPIS DÍLA: Hrdinka je poručíkem newyorské policie a je pověřena vyšetřováním série vražd luxusních prostitutek, z nichž jedna je vnučkou vlivného konzervativního senátora. Vyšetřování, které dívku zavádí mezi společenské a politické špičky, musí s ohledem na senátora probíhat v rukavičkách, s nejvyšší mírou utajení, s minimem spolupracovníků. V nebezpečném osamělém pátrání pomáhá hrdince záhadný irský milionář, jehož nejdříve řadí mezi podezřelé, později se ale do něho zamiluje. Slušná oddechová knížka je šikovně napsaná, má reálné charaktery, logickou zápletku i přiměřeně napínavé rozuzlení.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, na hřbetu a deskách vazby napsáno černým písmem: Columbus NORA ROBERTS píšící pod jménem J. D. BOBB SMRTÍCÍ NAHOTA
Přebalano
Počet stran236
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost295 gramů
ISBN / ISSN80-7249-066-4
Objednávkový kódK3302
KategorieBeletrie -> Detektivky světové
Beletrie -> Próza světová
Beletrie -> Sci-fi, fantastika
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

popis str. 1

popis str. 2

Košík