Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Staviame rodinné bazény

Struška Ján, Škarpa Miroslav, Lembák Michail, Bloudek Karel, Šimíček Jaroslav, Kadlec Aleš, Suchomel Emil, Depta Jaroslav, Stašica Eduard

Staviame rodinné bazény
slovenská příručka pro široký okruh čtenářů
Typkniha
VydavatelAlfa, vydavatelství technické a ekonomické literatury, Bratislava
Rok1989
Jazykslovenský
EdiceUrob si sám
Ilustrátor,grafik,typografCibula Peter
AnotaceII. přepracované vydání (I. vydání roku 1981). Lektorovali: Ing. Ladislav Bystrický a Ing. arch. Ivan Spiška CSc. Laminovanou vazbu navrhl akademický architekt Robert Němeček. === POPIS DÍLA: Kniha se zabývá stavbou rodinných bazénů. Autoři v ní uvádí návody na stavbu jednotlivých typů bazenů, podklady na výpočty, ale poučení o architektonickém a estetickém řešení bazénů, o výběru nejvhodnějšího typu bazénu pro dané prostředí. Zabývají se provozem bazénů a úpravou vody. V tomto přepracovaném vydání autoři rozvádějí jednotlivé kapitoly o nové typy bazénů a nejnovější technologické postupy výstavby. Nové jsou zejména kapitoly o vířivých lázních a jejich účincích na lidský organismus, jak i poznámky a rady kardiologům. - Kniha obsahuje 259 barevných a černobílých obrázků a 38 tabulek, hlavní kapitoly Úvodní část, Přípravné práce, Svépomocní stavba různých variant bazénů, Technické vybavení bazénů, 38 řešených příkladů, Chemická úprava vody v rodinných bazénech, Údržba, Výrobci a dodavatelé, Literatura.
Vazba původní lamino, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno černým písmem: alfa STAVIAME RODINNÉ BAZÉNY
Přebalne
Počet stran232
První vydáníne
Podpisne
Stavvýborný
Velikost8° Oktáv velký
Hmotnost1005 gramů
ISBN / ISSN80-05-00178-9
Objednávkový kódK3267
KategorieTechnika a řemesla -> Stavebnictví
Učebnice SŠ -> Odborné – stavebnictví
Učebnice VŠ -> Stavebnictví
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

desky vazby

ukázka textu a obrázku

obsah str. 1

obsah str. 2

obsah str. 3

obsah str. 4

Košík