Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Holky z internátu - 5. díl - Narozeniny

Blyton Enid

Holky z internátu - 5. díl - Narozeniny
anglický dívčí román
Typkniha
VydavatelEgmont, Praha
Rok1997
Jazykčeský
EdiceDvojčata
Ilustrátor,grafik,typografneuvedeno
AnotaceII. vydání. Z anglického originálu The Claudine at St Clare vydaného nakladatelstvím Armada, London přeložila Eva Kalábová. === POPIS DÍLA: Pátá kniha je opět plná žhavých zápletek. Tentokrát je Pat a Isabela ve 4. ročníku. Jsou tu další nové dívky: neteř prof. francoužtiny Mamzelle - Claudine, dcera nové hospodářky Eilleen a rozmazlený snob Angela. Francouzska Claudine se stane oblíbená, i když nemá - jak děvčata říkají - smysl pro čest. Díky ní prožívají učitelé opravdu "horké chvilky", ale to, co vyvedla při půlnočním pikniku 4. ročníku, všem vyrazilo dech: zamkla hospodářku ve skladišti se sportovními pomůckami. Ta byla hledat Eillen. To vyvolalo velký rozruch. Claudine se ale přiznala a projevila tak svůj "smysl pro čest". Později se zjistilo, že někdo ukradl hospodářce peníze. Po všech konfliktech se přiznala její dcera Eillen, která chtěla pomoct bratrovi Eddiemu. Ten totiž přišel o práci. Matku to změnilo k lepšímu a odpustila jim. Vše dobře dopadlo.
Vazba původní lamino, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno: EGMONT ČR Enid Blytonová HOLKY Z INZERÁTU Narozeniny 5 Dvojčata
Přebalne
Počet stran160
První vydáníne
Podpisne
Stavvýborný
Velikost8° Oktáv
Hmotnost170 gramů
ISBN / ISSN80-7186-200-2
Objednávkový kódK3238
KategorieDěti a mládež -> Beletrie (nad 10 let)
Děti a mládež -> Dívčí četba
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

desky vazby

obsah

Košík