Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Napříč nekonečnem

Dněprov Anatolij, Kolpakov Alexandr, Strugackij Arkadij Natanovič, Strugackij Boris Natanovič, Savčenko Vladimír, Anfilov Gleb

Napříč nekonečnem
antologie 7 ruských vědeckofantastických povídek pro čtenáře od 12 let
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství dětské knihy, Praha
Rok1963
Jazykčeský
EdiceKaravana
Ilustrátor,grafik,typografUrban Ervín, Svatoš Ladislav
AnotaceVýbor uspořádali a výběr zajímavostí napsali Karel Dostál a Zdeněk Frýbort. Z ruského původního výdaní Doroga v sto parsekov (1959), Alfa Eridana (1960) a Zolotoj lotos (1961), vydaných nakldatelstvím Molodaja gvardija, přeložili Karel Dostál, Jiří Moravec a Jaroslav Piskáček. Ilustroval Ervín Urban. === POPIS DÍLA: Kniha obsahuje 7 ruských vědeckofantastických povídek Stroj ER-1 (Anatolij Dněprov), Návrat do budoucna (Alexandr Kolpakov), Veliký KRI (Arkadij Natanovič Strugackij a Boris Natanovič Strugackij), Zvláštní předpoklady (Arkadij Natanovič Strugackij a Boris Natanovič Strugackij), Druhá expedice na podivnou planetu (Vladimír Savčenko), Samuela (Anatolij Dněprov), Na konci cesty (Gleb Anfilov). Na konci knihy kapitola Výběr zajímavostí s ilustračními černobílorůžovými obrázky s popisem.
Vazba původní brožovaná šitá nitěmi, ilustrovaná
Přebalne
Počet stran320
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný
Velikost8° Oktáv malý
Hmotnost280 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK2875
KategorieBeletrie -> Sci-fi, fantastika
Děti a mládež -> Beletrie (nad 10 let)
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

ukázka textu a ilustrace - autor Ervín Urban

ukázka textu a obrázků

Košík