Vlčková Oldřich99 specialit sovětské kuchyně studená kuchyně, polévky, pirohy - české předpisy sovětských jídel | | Typ | kniha | Vydavatel | Lidové nakladatelství, Praha | Rok | 1980 | Jazyk | český | Edice | Klub přátel sovětské literatury | Ilustrátor,grafik,typograf | Jelínek Oldřich, Hrach Pavel | Anotace | Uspořádala Alena Vlčková. Ilustroval Oldřich Jelínek. Vazbu s použitím kreseb Oldřicha Jelínka navrhl a graficky upravil Pavel Hrach. === POPIS DÍLA: V knize jsou kromě receptů vysvětleny sovětské pojmy a zajímavosti z historie týkající se sovětských jídel. - Kniha obsahuje mnoho černobílých ilustrací v textu od Oldřicha Jelínka a hlavní kapitoly Úvod, Studená kuchyně (Rybí speciality, Studené masové pokrmy, Studené omáčky, Marinovaná zelenina a ovoce, Zeleninové saláty, Samostatné zeleninové pokrmy), Polévky, Pirohy, Abecední rejstřík. | Vazba | původní lamino, ilustrovaná | Přebal | ano | Počet stran | 160 | První vydání | ano | Podpis | ne | Stav | výborný, nepoužíváno | Velikost | 8° Oktáv velký | Hmotnost | 270 gramů | ISBN / ISSN | neuvedeno | Objednávkový kód | K2778 | Kategorie | Kuchařky a domácnost -> Kuchařky a vedení domácnosti
|
|
|