Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Tan Tchien Čchi Kung

Chia Mantak

Tan Tchien Čchi Kung
síla prázdnoty a cvičení pro posílení hráze - anglická příručka
Typkniha
Vydavatelnakladatelství Pragma, Hodkovičky
Rok2008
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografneuvedeno
AnotaceZ anglického originálu Tan Tchien Čchi Kung z roku 2002 a 2004 přeložila Pavla Ryčová. === AUTOR: MANTAK CHIA (*1944) je autorem knih Tao a léčivá energie (základní kniha taoistické esoterické jógy, 1996), Rozvíjení mužské sexuální energie (taoistické tajemství lásky, 1996), Léčivá láska (1 a 2, kultivace ženské sxuální energie, 1996), Partneři a multiple orgasm (sexuální tajemství, která by měl každý pár znát, 2004), Sexuální reflexologie v praxi (sexuální reflexní zóny, 2005), Multiorgasmická žena (objevujte svou vášeň, životní styl a radost ze sexu, 2006), Tan tchienčchi kung (síla prázdnoty a cvičení pro posílení hráze, 2008), Multiorgasmický muž (každý muž může prožít mnohonásobný orgasmus a výrazně ovlivnit svůj sexuální vztah, 2009), Vnitřní úsměv (zvyšování energie čchi cestou rozvíjení radosti, 2012), Taoistická cesta omlazení (automasáž čchi, 2012), Moudrost emocí (taoistické metody transformace hněvu, deperese a strachu, 2012)). === POPIS DÍLA: Energetické cvičení např. Vnitřní úsměv... v tomto cvičení se naučíte usmívat do bodu uprostřed mezi obočím, do obočí, očí, úst, čelistí, jazyku, rtů, tváří, uší, ramen, hrudníku a do mozku. Potom přesunete pozorující mysl (horní mozek) dolů do spodního tan tchienu. Cvičte ho tak dlouho, dokud se při něm nezačnete cítit uvolněně a pohodlně. Začněte se vždy usmívat do bodu mezi obočím. Uvolněte se a nechte odplynout všechno fyzické, mentální i emocionální napětí. Pak se usmějte do obočí a představte si, že se prodlužuje do stran. Usmějte se do očí. Snažte se je uvolnit a vnímejte, jak jsou krásné a klidné. Otočte oční bulvy dolů a sledujte, jak energie úsměvu postupně klesá do hrudníku a do břicha, do centra pocitů a vnímání (síla prázdnoty a cvičení pro posílení hráze). - Kniha obsahuje 156 barevných a 19 černobílých obrázků, hlavní kapitoly Pokud s tan tchien čchi kung začínáte, Úvod, Čchi a dolní tan tchien, Neomezené možnosti, Vnitřní úsměv a smích čchi kung, Čchi kung v podřepu, Dýchání, tanec a čchi kung kostí, Technika zavírání tří bran, Síla prázdnoty a posílení hráze, Cviky podle zvířat, Čchi kung, zdraví a léčení, Čchi a Tao, O autorovi, Systém Léčivé Tao a vyukové centrum.
Vazba původní brožovaná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno červeným a bílým písmem: PRAGMA MANTAK ChIA TAN TCHIEN ČCHI KUNG, přebal potažený laminem
Přebalne
Počet stran192
První vydáníano
Podpisne
Stavnová
Velikost8° Oktáv
Hmotnost350 gramů
ISBN / ISSN978-80-7349-122-2
Objednávkový kódK1991
KategorieVaria -> Varia
Zdraví a životní styl -> Jóga a cvičení
Zdraví a životní styl -> Móda a životní styl
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

popis

obsah str. 1

obsah str. 2, 3

ukázka textu a obrázků

ukázka obrázku

Košík