Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Léčivá láska 2

Chia Mantak, Chia Maneewan

Léčivá láska 2
kultivace ženské sexuální energie - čínská informační publikace
Typkniha
Vydavatelnakladatelství CAD Press, Bratislava
Rok1996
Jazykčeský
EdiceMedica
Ilustrátor,grafik,typografLi Juan
AnotaceNáklad 3000 výtisků. Z anglického originálu Healing Love Through the Tao, Cultivating Female Sexual Energy (vyd. Healing Tao Books, Huntington, 1986) přeložil PhDr. Antonín Konečný. Ilustrace Juan Li. === AUTOŘI: Mantak Chia (*1944) je autorem knih Tao a léčivá energie (základní kniha taoistické esoterické jógy, 1996), Rozvíjení mužské sexuální energie (taoistické tajemství lásky, 1996), Léčivá láska (1 a 2, kultivace ženské sxuální energie, 1996), Partneři a multiple orgasm (sexuální tajemství, která by měl každý pár znát, 2004), Sexuální reflexologie v praxi (sexuální reflexní zóny, 2005), Multiorgasmická žena (objevujte svou vášeň, životní styl a radost ze sexu, 2006), Tan tchienčchi kung (síla prázdnoty a cvičení pro posílení hráze, 2008), Multiorgasmický muž (každý muž může prožít mnohonásobný orgasmus a výrazně ovlivnit svůj sexuální vztah, 2009), Vnitřní úsměv (zvyšování energie čchi cestou rozvíjení radosti, 2012), Taoistická cesta omlazení (automasáž čchi, 2012), Moudrost emocí (taoistické metody transformace hněvu, deperese a strachu, 2012)). - MANEEWAN CHIA je učitelka praktických taoistických umění se specializací na zdraví a sexualitu žen. === POPIS DÍLA: Příručka obsahující množství návodů a cvičení k nastolení duchovní a tělesné harmonie sepsaná Mistrem Mantak Chia (tvůrce systému Léčivé Tao) na základě jeho mnohaletého studia klasických taoistických spisů, čínské tradiční medicíny a bojových umění (kung-fu, tchaj-ťi čchüan, čchi-kung). - Kniha obsahuje na frontispisu černobílou fotografii autorů a 81 černobílých obrázků, hlavní kapitoly Orgasmický zdvih (Sexuální energie muže a ženy, Ovariální dýchání a organismický zdvih, Přehled orgasmického zdvihu, Orgasmický zdvih, aneb jak transformovat vybuzenou sexuální energií do totálního tělesného orgasmu), Cvičení s vajíčkem a jiné tipy pro ženy, jak zvýšit svou sexuální energii (Úvod do cvičení s vajíčkem a zvedání závaží pochvou), Techniky masáže prsů před cvičením s vajíčkem, Souhrn cvičení s vajíčkem krok za krokem, Cvičení s vajíčkem přo ovariálním dýchání a orgasmickém zdvihu, Zvedání závaží pochvou, Byliny pro posílení vašich vaječníků - maneewaniny speciální recepty pro ženy, Slunění), Párová praxe (Úvod do párové praxe, Popis poloh při milování a poloh rukou pro léčivou lásku, Postup krok za krokem při cvičení na rovnováhu a harmonizaci celého systému, Údolní orgasmus, Užitné rady), Rozhovor se ženou praktikující ovariální Kung-fu, Bibliografie, Systém léčivého tao, Popis kurzů systému léčivého tao.
Vazba původní brožovaná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno červeným a černým písmem: LÉČIVÁ LÁSKA - KULTIVACE ŽENSKÉ SEXUÁLNÍ ENERGIE II
Přebalne
Počet stran210
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost8° Oktáv
Hmotnost250 gramů
ISBN / ISSN85349-62-0
Objednávkový kódK1964
KategorieVaria -> Varia
Zdraví a životní styl -> Jóga a cvičení
Zdraví a životní styl -> Móda a životní styl
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

obsah str. 1

obsah str. 2

obsah str. 3

ukázka textu

Košík