Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Francouzsko-český a česko-francouzský technický slovník

Murzinová Marie

Francouzsko-český a česko-francouzský technický slovník
kapesní jazykový slovník
Typkniha
Vydavatelnakladatelství Montanex, Ostrava
Rok1993
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografNeuvirt Jiří
AnotaceObálku navrhl Jiří Neuvirt (*1948, český malíř). === AUTORKA: Marie Murzinová je autorkou Francouzsko-český a česko-francouzský slovník (1992) a Francouzsko-český a česko-francouzský technický slovník (1993). === POPIS DÍLA: Předkládaný kapesní francouzsko-český a česko-francouzský technický slovník byl zpracován především se zaměřením na obory hutnictví, strojírenství, hlubinného a povrchového dobývání nerostů, energetiky a výpočetní techniky. Slovník obsahuje kromě toho i problematiku chemie, elektrotechniky, automatizační a měřící techniky. Tento kapesní slovník by se měl stát dobrou pomůckou technickým pracovníkům při studiu francouzské technické literatury a případně i při styku s francouzsky mluvícími zahraničními odborníky.
Vazba původní brožovaná, na hřbetu vazby napsáno bílým písmem: FRANCOUZSKO ČESKÝ ČESKO FRANCOUZSKÝ TECHNICKÝ SLOVNÍK M, brožovaná vazba vlastnoručně sešitá
Přebalne
Počet stran434
První vydáníano
Podpisne
Stavvelmi dobrý
Velikost16° Sedez
Hmotnost110 gramů
ISBN / ISSN80-85300-05-2
Objednávkový kódK1958
KategorieJazyky, slovníky, učebnice -> Francouzština
Technika a řemesla -> Ostatní
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

popis

ukázka textu

Košík