Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Magnetofony, jejich údržba a opravy

Hofhans Adrien

Magnetofony, jejich údržba a opravy
česká příručka
Typkniha
VydavatelStátní nakladatelství technické literatury, Praha
Rok1966
Jazykčeský
EdicePraktické elektrotechnické příručky - 40. svazek, Řada elektrotechnické literatury
Ilustrátor,grafik,typografMíšek Milan, Vítová Vlasta
AnotaceVazbu navrhl Milan Míšek (*1924-1998, český umělecký řemeslník, grafik, uměleckoprůmyslový výtvarník-designér). Grafická úprava a technická redakce Vlasta Vítová. Lektoři: Ing. Ivan Němec a Karel Husička. === AUTOR: Adrien Hofhans je autorem knih a návodů (např. Stavebnice 7. května Super 254 E 3-elektronkový superhet s magickým okem (stavební návod, propagační a učební pomůcka, 1954), Magnetotofy, jejich údržba a opravy (1966)). === POPIS DÍLA: Kniha seznamuje s principy magnetického záznamu zvuku, s praktickým provedením a součastmi magnetofonů, opravami a údržbou všech našich i zahraničních magnetofonů, které byly nebo jsou v prodeji v ČSSR. Je doplněna údaji o hlavních druzích magnetických záznamových materiálů - magnetofonových páscích a pokyny pro provozmagnetofonů, pro nahrávání z různých elektroakustických zdrojů (gramo, rádio atd.) a pro reprodukci nahraných pořadů. Kniha je určena opravářům a technikům v oboru magnetického záznamu zvuku. Poslouží i majitelům magnetofonů, kteří mají zájem na jakosti svých nahrávek. - Kniha obsahuje 140 černobílých obrázků (z toho 21 obrázků na 11 vkládaných přílohách pod páskou na zadní předsádce knihy - Schéma magnetofonů Philips RK36, Grunding TK27, Telefunken M96, Smaragd BG20, Erkel 822, magnetofonu BG23, Optacord 412, KB100, Sonet duo, Sonet B3, MGK10,Uher 712 U-matic, Start Blue, MOM, Supraphon MF2A, Gruding TK60, Philips RK66, Telefunken M24, Uher 4000 Report S, Zapojení směšovací jednotky Exomixer s možností umělého dozvuku), hlavní kapitoly Předmluva, Úvod do magnetického záznamu zvuku, Praktické provedení a součásti magnetofonů, Elektrické obvody magnetofonů, Zvláštní zapojení a příslušenství magnetofonů, Záznamové materiály, Měření a nastavování magnetofonů, Opravy magnetofonů, Stereofonní magnetofony, Pokyny pro provoz magnetofonů, Popis a činnost u nás prodávaných a některých vybraných zahraničních magnetofonů, Závěr.
Vazba původní lamino, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno černým písmem: Magnetofony, jejich údržba a opravy A. HOFHANS
Přebalano
Počet stran220
První vydáníano
Podpisne
Stavvýborný, nepoužíváno
Velikost8° Oktáv
Hmotnost460 gramů
ISBN / ISSNneuvedeno
Objednávkový kódK1884
KategorieTechnika a řemesla -> Elektrotechnika
Technika a řemesla -> Řemesla
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

přebal

předmluva

obsah str. 1, 2

obsah str. 3 a úvod

ukázka textu a magnetofonu Grunding TK60

ukázka textu a magnetofonu Uher 712 U-matic

Košík