Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Ryzí energie

Kenton Susannah, Kenton Leslie

Ryzí energie
anglická příručka - průvodce dietou syrové stravy
Typkniha
Vydavatelnakladatelství Votobia, Olomouc
Rok1995
Jazykčeský
EdiceFit pro život
Ilustrátor,grafik,typografVaclová Jiřina, Boháč Theodor
AnotaceZ anglického originálu Raw Energy vydaného nakldatelstvím Vermilion an imprint of Ebury Press, London 1994, přeložil Roman Panáček. Obálku s použitím fota agentury Michael Photobank navrhla Jiřina Vaclová (česká typografička). Typografická úprava Theodor Boháč. === AUTOŘI: Susannah Kenton je autorka publikací o životosprávě a kráse (např. Ryzí energie). - Leslie Kenton je autorka populárně-naučné publikace z oblasti správné životosprávy a duševního zdraví (např. Desetidenní cesta ke zdraví (1994), Biogenní dieta (přirozená cesta k trvalému zhubnutí, 1994), Věčně mladí (přirozená cesta, jak si zachovat mládí, 1995), Štíhlá revoluce (zeštíhlete bez hladovění, 1995), Ryzí energie (1995), Desetidenní plán proti stresu (přimějte stres, aby pracoval pro vás, 1996), Syrová strava (2007), Zdraví za 10 dní (intenzivní detoxikace, 2008)). === POPIS DÍLA: Co je zvláštního na syrové - nevařené stravě? Co jí dává sílu vyléčit i dlouhotrvající nemoci? Kniha obsahuje fundované zdůvodnění, proč právě z česrstvých syrových potravin získává tělo nejvíc energie. Autorky vycházejí z vlastních zkušeností, ze studia tradičních způsobů stravování i z novějších vědeckých výzkumů. Nabízejí také mnoho praktických rad a předpisů diety ryzí energie. - Kniha obsahuje hlavní kapitoly Vaření může poškodit vaše zdraví, Ryzí energie v praxi, Ryzí energie jako životmí styl, Recepty ryzí energie.
Vazba původní brožovaná, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno černým a červeným písmem: Susannah & Leslie Kenton RYZÍ ENERGIE, desky vazby s lesklým potahem
Přebalne
Počet stran272
První vydáníano
Podpisne
Stavnová
Velikost8° Oktáv velký
Hmotnost380 gramů
ISBN / ISSN80-85885-50-6
Objednávkový kódK1873
KategorieKuchařky a domácnost -> Kuchařky a vedení domácnosti
Zdraví a životní styl -> Móda a životní styl
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

obálka

obsah

ukázka předmluvy

ukázka úvodu

Košík