Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Přirozená živá strava

Talandová Věra

Přirozená živá strava
příprava přirozených jídel, zdravá strava plná enzymů a vitamínů, 119 receptů
Typkniha
Vydavatelnakladatelství IFP Publishing & Engineering s.r.o., Praha
Rok2012
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografTalandová Věra
AnotaceFotografie v knize Věra Talandová. Jazyková korektura Jana Holešovská. === AUTORKA: Věra Talandová je česká propagátorka živé stravy a autorka knih receptů na nevařené pokrmy (např. Sluneční živá strava (2009), Zdravé slatkosti (2011), Přirozená živá strava (2012)). === POPIS DÍLA: Cesta ke štíhlému tělu a zářícímu zdraví může být dostupná každému z nás. A stačí tak málo. Třeba se jen zamyslet nad moudrostmi, které jsou známé v každé kultuře a v každé době. Nenabízí nám snad sama příroda zdravou stravu plnou zdravých látek? Nabízí. Bohužel, tepelnou úpravou, která je dnes běžná, přicházejí potraviny o všechny vitamíny a enzymy, které nepřežijí teploty nad 45°C. Ale co můžeme dělat? Řešení přináší další kniha neúnavné propagátorky tzv. živé stravy, Věry Talandové v podobě další spousty receptů na přípravu zdravých jídel, které vynikají chutí a které přitom zůstávají plné enzymů a vitamínů, kniha Přirozená živá strava.V receptech paní Talandové jsou použity suroviny pouze syrové, případně sušené za nízké teploty. Stačí pohlédnout dovnitř této knihy a zjistíte, jak jednoduchou přípravou lze získat velmi zdravou a chuťově vynikající stravu. Ano, cesta ke zdraví, štíhlosti a vitalitě je dostupná každému z nás. Protože se stáváme tím, co jíme. Jsme tak živí a zdraví, jak živá a zdravá je strava, kterou konzumujeme.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno červeným písmem: VĚRA TALANDOVÁ PŘIROZENÁ ŽIVÁ STRAVA, desky vazby s lesklým potahem
Přebalne
Počet stran96
První vydáníano
Podpisne
Stavnová
Velikost8° Oktáv velký
Hmotnost400 gramů
ISBN / ISSN978-80-87383-15-5
Objednávkový kódK1867
KategorieKuchařky a domácnost -> Kuchařky a vedení domácnosti
Zdraví a životní styl -> Móda a životní styl
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

desky vazby

předmluva

ukázka textu

obsah str. 1

obsah str. 2

ukázka textu a fotografií

Košík