Vítejte v našem moři knih, zkuste si najít svoji perlu mezi knihami. UDĚLÁME PRO VÁS I OPRAVY A NOVÉ VAZBY KNIH, CELÝCH ROČNÍKŮ ČASOPISŮ A NOVIN - napište nám na e-mail.
Antikvariát Perla | Jak přežít puberťáky

Peterová Zuzana

Jak přežít puberťáky
nekonečný problém - rodiče versus dospívající děti - český humorný příběh
Typkniha
Vydavatelnakladatelství MarieTum, Praha
Rok2009
Jazykčeský
Ediceneuvedeno
Ilustrátor,grafik,typografDobrovská Andrea
AnotaceIlustrace a grafická úprava Andrea Dobrkovská (*1972, česká malířka, grafička, ilustrátorka, scénografka loutkového divadla). === AUTORKA: PhDr. Zuzana Peterová (*1950) je česká žurnalistka, psychoterapeutka, spisovatelka (např. Křišťálová vařečka (levné recepty z televizní soutěže, rok 1995), Spanilé jízdy, aneb, Náš bratr Ota Pavel (2000), Jak jsme se zbláznili (můj táta Ota Pavel a já, 2001), Dvojčata se mají - Jsou dvě (2002), Rabín Feder (2004), Můj psí deník, aneb, Jak přežít s lidmi (2005), Deník alkoholičky (2006), Můj psí deník, aneb, Jak přežít v rodině (2007), Máš mě vůbec ráda? (odvěký svár matka versus dcera, 2008), Jak přežít puberťáky (nekonečný problém - rodiče versus dospívající děti, 2009), Domov sociální péče Hagibor (2010), Příběhy zraněné duše (z deníku psychoterapeutky, 2012)). === POPIS DÍLA: Knížka, kterou držíte v ruce, jistě osloví většinu z vás, protože život s puberťáky je po desetiletí stejný, nebo podobný ve všech rodinách. Bezmezně milujeme naše mimina, radujeme se s roztomilými batolaty, poté plánujeme naše představy a snažíme se dát začínajícím školákům všechno, co je v našich silách. Pomalu však ze svých iluzí často ustupujeme a stáváme se realisty. Přichází puberta a z milovaného človíčka se stává frocek, kterého bychom někdy nejraději roztrhli. Do jedné takové rodiny vám dáváme nahlédnout očima matky, otce a dokonce i čtyřnohého rodinného příslušníka. Dozvíte se, jakých neskutečností je takový puberťák schopen a budete se radovat z toho, že u vás doma to není ještě tak hrozné. - Kniha obsahuje 75 hnědobílých ilustrací v textu od Andrey Dobrkovské.
Vazba původní tvrdá s papírovým potahem, ilustrovaná, na hřbetu vazby napsáno bílým písmem: mTm Zuzana Petrová JAK PŘEŽÍT PUBERŤÁKY
Přebalne
Počet stran120
První vydáníano
Podpisne
Stavnová
Velikost8° Oktáv malý
Hmotnost210 gramů
ISBN / ISSN978-80-904263-2-0
Objednávkový kódK1838
KategorieBeletrie -> Humor, satira
Beletrie -> Próza česká a slovenská
Upozornit známého na zboží
prodané
Dotaz na zboží

desky vazby

poděkování a věnování

ukázka textu a ilustrace

popis

Košík