Medřický Miloš, Bálek StanislavEvidence v závodech restauračního stravování spotřebních družstev
| | Typ | kniha | Vydavatel | Svépomoc, vydavatelský, nakladatelský a obchodní podnik ÚRD, Praha | Rok | 1975 | Jazyk | český | Edice | neuvedeno | Ilustrátor,grafik,typograf | Koupalová Kateřina | Anotace | Lektorovali Ing. Zd. Škorpil a Zd. Dvořák. Obálku navrhla Kateřina Koupalová. === AUTOR: Ing. Miloš Medřický je autor prácí z oboru organizace družstevního pohostinství (např. Směrnice pro inventarizaci hospodářských prostředků v organizacích spotřebního družstevnictví (1959), Organizace evidence v závodních jídelnách a kantinách lidových spotřebních družstev (1959), Organizace evidence v družstevním pohostinství (1960), Účetní evidence v organizacích spotřebního družstevnictví (1962), Zpráva pro delegáty 6. sjezdu Ústředního svazu spotřebních družstev o činnosti organizací spotřebního družstevnictví v letech 1962 až 1965 (1966), Základní účetnictví v organizacích spotřebního družstevnictví (1973), Evidence v prodejnách spotřebních družstev (1979)). - Doc. STANISLAV BÁLEK CSc. je docent Vysoké školy ekonomické a autor prácí z oboru (např. Mzda a pracovní den za kapitalismu (1954), Mzdová diferenciace a preference v československém průmyslu (1962), Mechanizace evidence ve spotřebních družstvech (1963), Výrobní síly, výrobní vztahy, vlastnictví (1965), Problémy hmotné zainteresovanosti (1968)). === POPIS DÍLA: Kniha obsahuje hlavní kapitoly Úvod, Základní ustanovení souvisící s evidencí, Evidence a kontrola (např. Dodací list, Přijímací list, Bourací list, Výtěžnostní list, Nové ocenění zásob, Snížení ceny novým oceněním), Vyučtování provozovny (kontokorent), Stravování pracovníků závodů restauračního stravování, Jednotné oblečení pracovníků restauračního stravování, Základní stravování obyvatelstva, Evidence obalů, evidence základních prostředků a drobných a krátkodobých předmětů, Invertizace hospodářských prostředků, Přílohy (Bourací list, Výtěžnostní list). | Vazba | původní brožovaná | Přebal | ne | Počet stran | 120 | První vydání | ano | Podpis | ne | Stav | výborný | Velikost | 8° Oktáv | Hmotnost | 170 gramů | ISBN / ISSN | neuvedeno | Objednávkový kód | K1458 | Kategorie | Společenské vědy -> Ekonomie a management Učebnice SŠ -> Odborné – kuchař
|
|
|